top of page

TJENESTER

Du kan stole på fagfolk!

Screenshot_20210115_210444.jpg

ENEBOLIG/HYTTE

Har du tomt, men ikke hus?
Vi har lang erfaring med oppføring av nye eneboliger, hytter og rekkehus. Vi leverer nøkkelferdige prosjekter til avtalt tid og pris, og etter dine spesifikasjoner!

Vi har knyttet til oss seriøse underleverandører bl.a. graving, muring, elektro og vvs.

Screenshot_20210115_211021_com.facebook_edited.jpg

TILBYGG/PÅBYGG

Går du med tanker om å bygge på huset?
Vi hjelper deg med å bygge dine ideer, vi tar av oss alt fra planlegging til ferdig utført arbeid. Våre erfarne håndverkere sørger for at alt utført etter gjeldende forskrifter.

garasjeport-lobas-eksklusiv-trend-hvit-opt_edited.jpg

GARASJE/CARPORT

Vi hjelper deg å velge ut riktig type garasje, frittstående eller som en del av huset, med eller uten isolering. Det finnes et stort spekter å velge fra.
Ønsker du å bytte din gamle garasjeport? Vi kan hjelpe deg med det og nytt garasjeport blir montert med automatisk garasjeportåpner fra Liftmaster. Fyll ut kontaktskjema for en uforpliktende befaring.

IMG_20201217_123539_105_edited.jpg

RENOVERING/OPPUSSING/REHABILITERING

Et godt resultat krever et godt øye!
Vi renoverer/oppusser alle typer boliger. Vi tar store og små renovering/oppussing prosjekter som totalentreprenør og underentreprenør. Vi har knyttet til oss seriøse underleverandører innen alle ledd i byggebransjen. Vi rehabiliterer hele, eller deler av huset ditt, og setter det i forskriftsmessig stand. Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud.

Screenshot_20210117_131426_com.instagram_edited.jpg

BAD/KJØKKEN

Skal du renovere bad eller kjøkken?
Det lønner seg å overlate denne jobben til erfarne og ansvarsmessige fagfolk. Om det skulle oppstå en lekkasje eller mangel og det ikke foreligger dokumentasjon på at det er forskriftsmessig utført. Da kan f.eks. forsikringsselskapene nekte å dekke skaden og evt. følgeskader. Vi har våtromssertifisert fagfolk som vil gjøre denne jobben for dere, til avtalt tid og pris. Vi gir 12 år garanti på nytt bad!

Spør oss for et konkurransedyktig tilbud på hele jobben.

Screenshot_20210115_212444_com.instagram_edited.jpg

TERRASSE/PLATTING

Ønsker du deg en ny terrasse/platting eller nytt gjerde/rekkverk?
Vi hjelper deg med prosjektering, utforming og bygging. Våre dyktige håndverkere har lang erfaring på dette området, og bygger solide og flotte terrasser/gjerde/rekkverk for sameier, borettslag og private boligeiere. Fyll ut kontaktskjema for befaring og få et uforpliktende tilbud.

Screenshot_20210117_150241_com.instagram_edited.jpg

GULVLEGGING/GULVSLIPPING

Vi legger og behandler alle typer gulv. som parkett, laminat og heltregulv. Vi samarbeider med flere store gulvleverandører og kan skaffe gode rabatter på kjøp av gulv og listverk.
Det er ikke alltid du må skifte gulvet for å få et nytt gulv! Alle slite og skadede tregulv kan slippes og behandles for å gi gulvet et nytt liv.

Skjermbilde 2021-01-15 175955.png

TAKOMLEGGING/TAKTEKKING/BESLAG

Taket er en viktig del av huset og her er det lurt å velge fagfolk som har kompetansen til det!
Vi har håndverkere som har kun jobbet med takfornying/taktekking og takreparering av alle typer takformer i mange år som også gjør beslag bestilling og monteringsarbeidet. Vi vurdere takkonstruksjonen og undertaket før det blir lagt nytt tak. Ta kontakt for et uforpliktende taksjekk i dag.

Screenshot_20210117_144951_com.instagram_edited.jpg

FLISLEGGING/MIKROSEMENT

Vi har våtromssertifiserte fagfolk som vil bistå dere med renovering av bad. Vi har flisleggere som både legger mikrosement og alle type fliser. Flislegging i seg selv er en tung jobb og må utføres med ekstrem presisjon og nøyaktighet. Små unøyaktigheter vil avsløres øyeblikkelig! En erfaren flislegger vil få flisene til å sitte nøyaktig i vaternivå med hverandre, og med helt jevn fugebredde.
Ta kontakt med oss

1433182866802-1_edited.jpg

MALERTJENESTER/TAPETESERING

Vi utfører alt av innvendig/utvendig malerarbeid med høy kvalitet til avtalt tid og fast pris. Våre malere er kvalitetsbevisste og nøyaktige.
Vi har maler fagarbeider som har lang erfaring med legging av tapet og sørger for å skape vakre overflater! Tapet kommer med en mønsterrikdom som tilpasser og forsterker stiluttrykket til rommet. De delikate overflatene og spennende strukturene gir mønsteret og veggene en egen glød. 
vi legger alle typer tapet som vinyltapet, fibertapet og våtromstapet. Få en konkurransedyktig tilbud av oss i dag.

water-fire-mold-restoration_edited_edited.png

VANNSKADE/BRANNSKADE

Vi hjelper til med forsikringsjobber. Vi har mange års erfaring bak oss som fukttekniker og saneringsjobber etter brann og vannskade. Vi har gode metoder og riktige tørkeutstyr for å hjelpe deg med å komme tilbake til hverdagen. Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring.

Tjenester: Services
bottom of page